8 Temmuz 2009 Çarşamba

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR.


   Durgun suya bir taş attığınızda düştüğü yerden itibaren halkalar dışarıya doğru yayılır. Biz önce çevredeki insanlarla arıcılık konusunda bildiklerimizi paylaştık. Daha çok insanlar ulaşabilmek için bu siteyi kurduk. Ben Çaycuma’da arıcılık yapıyorum ve kestane balı üretiyorum. Arılarım Filyos - Çaycuma yolu 5. km. de. Ulaşım kolay olduğundan çevrede arıcılığa merak eden birçok arkadaşımızla iletişimimiz oluyor. Arıcılık kitaplarının son sayfalarında çevredeki arıcılarla iletişimde bulununuz der. Arıcıların en güzel meziyetleri bildiklerini başkaları ile paylaşmalarıdır.
    Arkadaşınızın 1 lirası olsa sizin de 1 liranız olsa o parasını size verse siz de paranızı ona verseniz her ikinizin de 1 lirası olur. Sizin 1 bilginiz olsa arkadaşınızın da 1 bilgisi olsa değişseniz her ikinizin de 2 bilgisi olur. Bilgi paylaştıkça çoğalır dedik ve örnekle size anlatmaya çalıştık.
    Arıcı arkadaşlar bilginizi paylaşın, bildiklerinizi paylaşın ama biliyoruz demeyin.
   Arıcılık biliyorum dediğiniz anda bitmiştir. Kolini sayınız, geldiğiniz nokta ne olursa olsun hala öğreneceğiniz çok şey vardır.  Hoşça kalın….

2 yorum:

  1. Aramıza hoş geldin, blog hayırlı olsun. Bu güzel beldeden çok güzel haberler alırız inşallah. Bereketiniz bol haneniz şen olsun...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler başkanım. Sizin gibi üstadın takdirini almak bizler için onur verici. Açtığınız yoldan ilerleyeceğiz. Arıcı arkadaşlarla birikimimizi paylaşacağız. Herkese bereketli bal sezonu dileriz..

    YanıtlaSil