7 Nisan 2011 Perşembe

MUTLULUKLAR PAYLAŞILDI!

                                                                     Büyük oğlum Kerem KALPAKLI' nın düğününü yaptık. Üzüntüler paylaşıldıkça azalır; sevinçler paylaşıldıkça çoğalır derler, düğünümüzde bulunan dostlar sayesinde çok mutlu olduk. Köyümüze ve düğün salonuna Türkiye'nin dört bir köşesinden (Tekirdağ'dan Iğdır'a, Antalya'dan Bursa'ya), Avrupa'dan, Kazakistan'dan  gelen ve katılamayıp tebriklerini bildiren tüm dostlara teşekkürlerimi sunarım.İnsanın sizler gibi dostlara sahip olması çok güzel.Herşey gönlünüzce olsun.

5 yorum:

  1. Allah ömür boyu mutluluklar versin, diğerlerinin düğünü ne zaman...

    YanıtlaSil
  2. Genç çifte bir ömür sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazançlar dilerim.. Saygılarımla..

    YanıtlaSil
  3. Allah bir yastıkta kocatsın,ömür boyu mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  4. Diğer düğün Allah nasip ederse 9. ayın 3.de.Sizler gibi dostlar sayesinde on tane düğün yaparım.Düğünü sizler yaptınız benim payıma çiftetelli oynamak düştü.Diğerinin davetiyesini buradan yaparız inşallah.Herkesin evinde düğün sevinci yaşansın.

    YanıtlaSil
  5. Selahattin Başkanım,
    sizin nezdinizde Zonguldak Arıcılar Birliği Yönetim Kurulu üyelerine katılım, hediye ve göndermiş olduğunuz çiçek için çok teşekkür ederiz, bizleri mahcup ettiniz.
    Kusura bakmayın düğün telaşı nedniyle sizleri iyi ağırlayamadik, umarım önümüzdeki dönemlerde bizim adımıza babam sizleri layıkıyla ağırlayacaktır. Kocaeli civarına yolunuz düşmesi halinde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız,

    saygi ve selamlarimla.

    Mutluluğumuz paylaşan diğer dostalarımıza da çok teşekkür ederiz.

    Kerem KALPAKLI

    YanıtlaSil